Lotus Elise Experience
22 August 2017 - 10:54
Aug 22, 2017, 10:54:17 PM GMT+3-Nov 17, 2017, 12:05:51 PM GMT+2

В отговор на повишения интерес към нашата програма за обучения Lotus Driving School и запитванията за не толкова интензивен курс, заедно с Lotus Sofia Motorsport Club започваме организацията на Lotus Elise Experiense. По принцип, планирахме подобен формат на обучение да провеждаме от Сезон 2018, но се налага да стартираме още от тази есен.

 

Програмата на Lotus Elise Experience е по-подходяща за хора, които правят своите първи стъпки в спортното управление на автомобил на писта, или за тези, които просто искат да разберат защо Lotus Elise е икона за спортен автомобил. Ниско тегло, директно управление, страхотен баланс и динамика са гаранция за наистина несравнимо усещане и голяма доза адреналин.

 

 

Тази програма е много подходяща и за корпоративно мероприятие - тиймбилдинг или фирмено представяне. Програмата може да се модифицира според нуждите, включвайки допълнителни презентации или занятия. 

 

Lotus Elise Experience (LEE)

За кого е подходящ:

За всеки, който се интересува от спортни автомобили, иска да разбере повече за Lotus Elise, както и за шофирането на писта, участието в TrackDay и др.
Курсът е подходяща подготовка и за Lotus Driving School.

 

Програма:

Запознаване с историята на Lotus Cars и особеностите на Lotus Elise.
Брифинг за безопасност
Основни правила при шофиране на писта
Две сесии с инструктор на пистата. (не се допуска състезателно темпо)
Демонстрационни обиколки от инструктор.
Закриване и обяд

 

Минимални изисквания:

18г и валидна шофьорска книжка

Продължителност: 9:00 - 14:00

Цена:
290 лв
*Цената е крайна с включено ДДС и се калкулира на всеки участник.

Максимален брой участници: 18

 

За Сезон 2017 вече са планирани и ангажирани като фирмени събития две дати 5 и 6 октомври. 27 октомври е отворена дата за всички, които искат да се включат индивидуално или с приятели.

 

Ако проявявате интерес, побързайте да заявите своето участие, т.като групата вече бързо се запълва. 

 

  Регистрация 

 

Lotus Elise Experience е много подходящ подарък, с който може да зарадвате любим човек. Просто впишете в регистрацията изискванията си за подарък, както е посочено в указанията към формата.